Protektor per dyshek

Protektor dysheku nga Lorelli, absorbon lehtë, lahet lehtësisht.

 

SKU: 2007004 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.