Tapet per te luajtur SAFARI

Tapeti për të luajtur SAFARI është një lojë e cila ,tërheq vëmendjen e fëmijëve, rrit  interesin e tyre për një kohë të gjatë dhe i ndihmon në zhvillimin e aftësive , kapjen e refleksit dhe perceptimit të ngjyrave;
Safari ka dy harqe, mbi të cilat janë vendosur lodra të ndryshme.
Përmasat: 93 x 93 cm.

SKU: 1030028 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Toys

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.