Tapet per te luajtur AEROPLAN

Tapeti per te luajtur AEROPLAN eshte nje loje, e cila terheq vemendjen e femijeve, rrit interesin e tyre per nje kohe te gjate dhe i ndihmon ata ne zhvillimin e aftesive, kapjen e refleksit dhe perceptimin e ngjyrave. Tapeti ka dy harqe mbi te cilat jane vendosur lodra te ndryshme.

SKU: 1030030 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Toys

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.