Tapeti per te luajtur “Shtepia e vogel”

Tapeti i lodrave “SHTËPIA E VOGËL” është një kënd shumë argëtues për vogëlushët kuriozë dhe plotë energji. Përmasat janë: 113x56x53 cm.

SKU: 1030042 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Toys

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.