Tapet per te luajtur “AVENTURE”

Tapeti për tëluajtur “Aventure”ofron ngjyra të ndezura, tinguj dhe muzikë që tërheqin vëmendjen e fëmijës dhe zhvillojnë imagjinatën e tij.
Jepini gëzim dhe argëtim fëmijës suaj mundësinë të përpunojë ngjyrat dhe të ndjejë lodrat argëtuese të varura.
Gjithëashtu ka dhe një piano që bën tinguj me prekjen e foshnjës.
Montohet lehtësisht dhe mund të vendoset edhe në dysheme ku mund të shndërrohet në një zonë loje.
E përkryer për periudhën kur fëmijët ecin këmba-dorazi.
E pershtatshme per moshat nga 0 muaj deri ne 2 vjec.
Përmasat: 86 x 60 cm.

SKU: 103026 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Toys

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.