Tapeti per te luajtur me 4 anesore

Tapeti për të luajtur me 4 anësore ofron ngjyra intensive që tërheqin vëmendjen e fëmijës dhe zhvillojnë imagjinatën e tij. 4 Mbushje të mëdha  të buta për mbrojtje. Lodrat e varura bëjnë tinguj me lëvizje. Montohet lehtësisht dhe vendoset në cdo sipërfaqe të sheshtë, si në dysheme, dhe shndërrohet në një zonë loje. E pershtatshme per moshat nga 0 muaj deri ne 2 vjec. Përmasat: 80 x 80 cm.

Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Toys

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.