Mbrojtese Krevati

Mbrojtëset e krevatit nga Lorelli, jo vetëm që ofrojnë siguri, por kanë edhe një dizajn të këndshëm.
Të përshtatshme për të gjitha llojet e shtretërve. Përmasa :127x45x43 centimetër.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.