Mushama Shiu Universal

Mushama shiu universal nga Lorelli eshte i pershtatshem per te gjitha llojet e karrocave. Eshte praktik ne vendosje, i thjeshte per tu pastruar dhe me ngjyre transparente.

SKU: 2002001 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.