Karrige makine LYRA Isofix

Karrigia e makines Lyra Isofix 0+/1/2/3 (0 – 36 kg) mund të përdoret nga lindja deri në përafërsisht 12 vjet.
Montohet lehtësisht dhe ofron siguri maksimale për fëmijen gjithëashtu ofron komoditet falë jastëkut të butë të kokës dhe trupit, mbështetëses së kokës të rregullueshme në 11 drejtime.
Cilësimet e rripit të sigurimit në 11 pozicione, mbështetësja mund të rregullohet në 4 pozicione të ndryshme, rripa sigurie me 5 pika .
Rrotullohet 360 grade.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.