Karrige makine per femije AVIATOR Isofix + SPS

Karrigia e makines AVIATOR ofron siguri dhe rehati maksimale per femije te porsalindur deri ne moshen 12 vjec.

AVIATOR eshte e pajisur me sistemin Isofix.

Eshte e pajisur me sistemin anesor te mbrojtjes SPS.

Sfungjer i bute per rehati maksimale dhe hiqet lehtesisht per tu lare.

Lehtesisht e montueshme ne makine.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë 9.7 kg
Përmasa 41 × 57 × 63 cm
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.