Karrige makine Navigator

Modeli Navigator ofron siguri dhe rehati maksimale per femije deri ne moshen 12 vjec.

Mbeshtetesja e kokes me disa pozicione.

Sfungjer i bute per rehati maksimale dhe hiqet lehtesisht per tu lare.

Lehtesisht e montueshme ne makine.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.