Karrige djep ELIZA LUXE

Duke qenë kompakt, i lehtë dhe lehtësisht i lëvizshëm. Relaksi i foshnjës ka një opsion lëkundës, së bashku me një mundësi për mbylljen e lëvizjes lekundese për të siguruar sigurinë maksimale për fëmijën. Mbështetja është e rregullueshme për të qenë mjaftueshëm i përshtatshëm si për lojë ashtu dhe për pushim. Argetimi i fëmijëve është i garantuar nga shiriti i lodrave të veçante, dhe për lehtësinë tuaj relaksi është i pajisur me doreza për mbajtjen e lehtë.

SKU: 1011016 Kategori: , Etiketë:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.