Karrige ushqimi 2 ne 1 Ventura

Karrige ushqimi Ventura eshte tavolina e ngrenies me 2 funksione.

Mund te perdoret si tavoline ushqimi dhe si djep elektrik.

Mund te perdoret me korent ose me bateri.

Modeli ka muzike dhe nivele te ndryshme tundje.

 

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.