Karroce per femije RAMONA 3’ne’1

Karroca RAMONA 3’ne’1 ofron rehati dhe siguri maksimale per femijen por edhe per prinderit.

Skeleti i lehte prej alumini e ben mjaft komode dhe letesisht te manovrueshme qofte edhe me njeren dore.

Karroca eshte e pajisur me 2 kosha te vecante (1 per femije te porsalindur + 1 per te rritur ne forme karrige) dhe 1 karrige makine 0-13Kg e cila perdoret edhe ne karroce.

Karroca ka nje sfungjer te bute per rehati maksimale, rripa sigurimi qe femija te jete i sigurte gjate udhetimeve, mbulese kembesh, rrjete dhe mushama per mbrojtjen e karroces si edhe cante per prinderit.

 

SKU: 1002101 Kategori: , , Etiketa: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.