Karrige makine Falcon

Modeli Falcon ofron siguri dhe rehati maksimale per femije deri ne moshen 4 vjec.

Per femije deri ne peshen 18Kg.

Falcon ofron mundesine e 3 pozicioneve te ndryshme per rehati maksimale.

Sfungjer i bute per lekuren dhe qe hiqet lehtesisht per tu lare.

Lehtesisht e montueshme ne makine.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.