Tricikel per femije Enduro

Tricikel per femije Enduro eshte produkti i preferuar i klienteve te Lorelli.

Sedilja eshte mjafte praktike per shetitje pasi mund te kthehet ne dy drejtime.

Tenda mund te hiqet dhe bishti i komandimit te prindit per te dhene pavarsi te plote femijes tuaj.

SKU: 1005041 Kategori: Etiketa: , ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.