Tricikel per femije NEO

Tricikel per femije Neo eshte produkti i preferuar i klienteve te Lorelli.

Sedilja eshte mjafte praktike per shetitje pasi mund te kthehet ne dy drejtime.

Sfungjeri eshte prodhuar per rehati maksimale.

Tenda mund te hiqet dhe bishti i komandimit te prindit per te dhene pavarsi te plote femijes tuaj.

SKU: 1005034 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë 11.9 kg
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.