Karrige ushqimi per femije MARCEL

Kjo karrige ushqimi ka të gjitha tiparet e një produkti me cilësi të lartë. Veshje e saj PVC garanton mirëmbajtjen dhe pastrimin e lehtë të mbështetëses dhe të sediljes. Tabakaja e sipërme ka vend për gote dhe shishe duke kontribuar kështu në prakticitetin e produktit.  Nevoja për siguri gjate ushqimit është e ofruar nga rripat e sigurisë, ndërsa palosja dhe shpalosja e lehtë janë përfitime të padiskutueshme për prindërit. Karrigia e ushqimit ofrohet në ngjyra të freskëta, të zbukuruara me printime zbavitëse.

SKU: 1010032 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë 6.7 kg
Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.