Karrige ushqimi DALIA

Karrigia e ushqimit Dalia është e përshtatshme për fëmijë nga grupmosha 6muaj deri në 3 vjec. Veshja e lëkurës PVC, e bën më të thjeshtë pastrimin. Mbështetësja e shpinës ka 3 pozicione, karrigia ofron 5 lartësi të ndyshme, 2 tabaka që mund të pozicionohen tek pjesa e pasme e karriges, siguri në 5 pika. Gjithëashtu karrigia ka dhe jastëk shtesë, që ofrojnë komoditet dhe reahati  maksimale për të vegjëlit tuaj. Paloset lehtësisht dhe skeleti i lehtë prej alumini e bën lehtësisht të transportueshme.

 

 

SKU: 1010043 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.