Pompe gjiri manuale

E lehtë për t’u përdorur dhe praktike, pompa Lorelli ju lejon të rregulloni intensitetin e shtrydhjes. E projektuar për kontakt të lehtë dhe të përshtatshëm me gjoksin, pompa është e përputhshme si me shishet e zakonshme ashtu edhe me shishet me grykë të gjerë. Shishja e pompës përdoret drejtpërdrejt për ushqim.

SKU: 1022036 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Baby Care

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.