Pompe gjiri elektrike DOUBLE DAILY COMFORT

Pompa elektrike e gjirit nga Lorelli, Double Daily Comfort ofron një ritëm natyral të zemrës që kopjohet nga fëmija gjatë ushqyerjes me gji për të stimuluar sekretimin dhe për të shkaktuar një rrjedhje të shpejtë dhe të njëtrajtshme të qumështit.

Seti përmban dy shishe të kalibruara me vëllim 180 ml dhe përshtatës  karikimi.
Pompa ofron tre mënyra përdorimi: “masazh”, “ngjeshje e thellë” dhe “ngjeshje e lehtë”, secila prej tyre ka 9 nivele fuqie vakum.

SKU: 1022059 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Baby Care

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.