Pompe gjiri manuale “Assistant”

Pompa manuale e gjirit “Assistant” vjen me nje depozite qumshti 180ml, e cila mund te perdoret me pas si biberon per te ushqyer direkt bebin. Doreze ergonomike. Pastrohet dhe montohet lehtesisht. Biberon silikoni dhurate. intensiteti i thithjes kontrollohet manualisht.

SKU: 1022062 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Baby Care

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.