Pompe gjiri elektrike SAVE YOUR TIME

Pompa elektrike e gjirit, Save your Time ofron një ritëm natyral të zemrës, që kopjohet nga fëmija gjatë ushqyerjes me gji për të stimuluar sekretimin dhe për të shkaktuar një rrjedhje të shpejtë dhe uniforme të qumështit. Seti përmban një shishe të kalibruar me vëllim 180 ml.
Pompa ofron dy mënyra funksionimi: “masazh” ose “ngjeshje e thellë”, secila prej tyre ka 9 nivele fuqie vakum.

SKU: 1022060 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Baby Care

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.