Krevat plastik me 1 nivel TORINO

Krevati plastik Torino me 1 nivel është perfekt për shtëpinë, udhëtimin e fëmijës dhe për udhëtimet tuaja. Ky është një park i palosshëm që zë hapësirë minimale dhe transportohet lehtësisht me çantë mbajtëse.

SKU: 1008045 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.