Krevat plastik 1 nivel MOONLIGHT

Krevat plastik me 1 nivel per femije.

Ofron siguri maksimale per te luajtur por edhe per te pushuar.

Me zinxhir anesor per te ndihmuar femijen te dale nga krevati.

Mbyllet ne madhesi te vogel per transport te lehte.

Produkti eshte i pajisur me cante.

SKU: 1008039 Kategori: , Etiketa: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.