Karrige per makine ORION

Karrige makine per femije me peshe nga 15 deri ne 36 Kg.

Eshte kompakte dhe e lehte.

Montohet shpejt dhe eshte e dizenjuar me printime origjinale dhe me ngjyra te ndezura.

SKU: 1007136 Kategori: , Etiketa: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë 0.9 kg
Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.