Karrige makine per femije Jupiter+SPS

Modeli Jupiter ofron siguri dhe rehati maksimale per femije deri ne moshen 7 vjec.

Jupiter eshte e pajisur me sistemin anesor te mbrojtjes SPS.

Sfungjer i bute per rehati maksimale dhe hiqet lehtesisht per tu lare.

Lehtesisht e montueshme ne makine.

SKU: 1007094 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.