Karrige makine RIMINI PREMIUM

Karrigia e  makinës Rimini Premium është e përshtatshme për fëmijë me peshë (0-13 kg). Veshja është e një cilësie të lartë dhe ofron komoditet të padiskutueshëm për fëmijët. Kjo karrige makine përfshin një mbulesë këmbësh, rripa sigurimi në 5 pika, tendë dhe është e kombinueshme me karrocat Rimini.

 

SKU: 1007149 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.