Karrige makine MERCURY

Karrigia e makinës  Mercury do të shoqërojë fëmijën tuaj nga lindja deri në 36 kg.
Është ideale për foshnjat që nuk përshtaten më në ndenjësen 0-13 kg, por janë ende herët për t’u ulur me drejtim nga para. Vendoset në automjet në drejtim të kundërt që nga lindja deri në  peshën 13 kg dhe nga pjesa e përparme nga 13 deri në 36 kg.
Mënyra e montimit në makinë: me rrip sigurimi.
Prodhuar në përputhje me Rregulloren Evropiane të Sigurisë ECE R44 / 04 nga materiale 100% të sigurta.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.