Shtrese per nderrim SOFTY

Shtresa e ndërrimit Lorelli SOFTY është një aksesor thelbësor për ndërrimin e bebes tuaj.
E bërë nga materiali PVC për pastrim të lehtë.
Përmasat: 70x50cm

SKU: 1013016 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.