Dyshek AIR COMFORT Per Portbebe

Shtresë me cilësi të lartë me vrima të veçanta ajrosje.
Dyshek i rehatshëm për portbebe.
Mund të përdoret edhe në djep.
Kanale vertikale për qarkullim të lirë.

SKU: 2003019 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.