Jastek Memory

Jastëk për bebe Memory Foam, ideal për të marrë formën e fëmijës tuaj gjatë gjumit dhe për të mos e mbuluar atë.

Mbulesa e heqshme e lahet
Ideale nga mosha 0+
Përmasat: 24x39cm

SKU: 2004009 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.