Jastek AIR COMFORT 44X31cm

Jasteku AIR COMFORT me permasa 44X31 cm, eshte i pershtatshem per grupmoshen 0+.

Sistemi me vrima e ben nje produkt perfekt per foshnjen tuaj duke siguruar ajrosje.

SKU: 2004018 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.