Jastek Per Gjidhenie 3’N’1

Jasteku per gjidhenie mund te perdoret per:

Gjum te qete per nenat gjate shtatzanise.

Komoditet ne gjidhenie.

Dyshek per mbeshtetjen e bebit.

SKU: 2081006 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.