Vaska 84 cm

Vaska me dimension 84 cm është një zgjidhje e shkëlqyer për foshnjën e porsalindur. Materiali dhe forma janë projektuar sipas veçorive të këasaj grupmoshe. Mund të mirëmbahet lehtësisht dhe ofrohet në gamë të pasur ngjyrash.

SKU: 1013012 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.