Vaske 100 cm

Vaska është 100 cm e gjatë duke qenë kështu një zgjidhje praktike si për foshnjat e porsalindura ashtu edhe për të vegjlit që tashmë janë rritur. Ka një tabaka të veçantë për produkte higjienike. Ka formë anatomike e cila lehtëson jashtëzakonisht shumë prindërit për të larë. Pastrohet lehtësisht dhe ofrohet me gamë të pasur ngjyrash.

SKU: 1013013 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.