Vaske anatomike me kembeza

Ky set është një zgjidhje e mirë për prindërit pasi krijon komoditet në larjen e fëmijëve. Vaska ka formë anatomike e cila kontribuon në komoditetin dhe sigurinë e foshnjës. Ekzistojnë dy zona të veçanta – nga 0 deri në 6 muaj dhe 6 muaj +, duke marrë parasysh veçoritë e zhvillimit të fëmijëve në moshën përkatëse. Ekziston një mundësi e shkëlqyer për kullimin e ujit që lehtëson mirëmbajtjen e saj. Një vend i veçantë është dhënë për produktet higjienike.

SKU: 1013005 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.