Shtrese per karrige makine EASY TRAVEL

Shtresa per karrige makine EASY TRAVEL është e përshtatshme për modele të ndryshme karrigesh makine për fëmijë Lorelli – të rehatshme, të buta dhe funksionale.

SKU: 2004020 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.