Shtrese Memory

Shtresa Memory i ofron më shumë butësi dhe rehati fëmijës gjatë një shëtitjeje ose vakti. Mbushja me shkumën Memory, siguron që trupi të marrë komoditetin e duhur, pasi shtresa i pershtatet formës trupore.

 

SKU: 2004029 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.