Shtrese per vaske EASY BATH

Me këtë shtresë vaske, i vogli juaj mund të shijojë një banjë të rehatshme. Pasi vaska mbushet me ujë,  kjo shtresë shndërrohet në një dyshek të butë lundërues, i cili  fal një moment vërtet të këndshëm pushimi për fëmijën tuaj. Stresa Easy Bath është e përshtatshme për bebe nga 3 deri në 8 kg.

 

SKU: 2004026 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.