Jastek COSY

Jasteku eshte krijuar me kujdes per te siguruar nje gjume sa me te qete per foshnjen tuaj.

Ideal nga mosha 6 muaj +.

Permasat: 43X35.

SKU: 2004036 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.