Karroce per femije FIORANO

Karroca Fiorano ofron rehati dhe siguri maksimale per femijen por edhe per prinderit.

Karroca eshte e pershtatshme edhe per femije te porsalindur.

Karroca ka nje rehati maksimale, rripa sigurimi qe femija te jete i sigurte gjate udhetimeve, mbulese kembesh dhe rrjete per mushkonjat.

Karroca ka nje vecori inovative dhe vjen sebashku me canten per transportim, te cilen e perdor kur e kthen ne formen e valixhes.

SKU: 1002149 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.