Karroce per femije ALBA Premium Set

Karroca ALBA Premium Set ofron rehati dhe siguri maksimale per femijen por edhe per prinderit.

Karroca eshte e pajisur me 1 kosh i cili transformohet ne dy pozicione te ndryshme dhe 1 karrige

makine 0-13Kg e cila perdoret edhe ne karroce.

Karroca ka nje sfungjer te bute per rehati maksimale, rripa sigurimi me 5 pika, qe femija te jete i sigurte gjate udhetimeve, mbulese kembesh dhe cante per prinderit.

SKU: 1002147 Kategori: , ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë 12.2 kg
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.