Karroce per femije PATRIZIA 2 ne 1 (opsionale 3 ne 1)

Karroca PATRIZIA ofron rehati dhe siguri maksimale per femijen por edhe per prinderit.

Karroca eshte e pajisur me 2 kosha te vecante (1 per femije te porsalindur + 1 per te rritur ne forme karrige) dhe opsionale 1 karrige makine 0-13Kg e cila perdoret edhe ne karroce.

Karroca ka nje sfungjer te bute per rehati maksimale, rripa sigurimi qe femija te jete i sigurte gjate udhetimeve dhe mbulese kembesh.

SKU: 1002074 Kategori: , ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë 14.75 kg
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.