Krevat plastik me 2 nivele MoonLight

Krevat plastik me 2 nivel per femije.

Ofron siguri maksimale per te lozur por edhe per te pushuar.

Me zinxhir anesor per te ndihmuar femijen te dale nga krevati.

Pjese per nderrimin e femijes.

Mbyllet ne madhesi te vogel per transport te lehte.

Produkti eshte i pajisur me cante.

SKU: 1008041 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë 10.15 kg
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.