Krevat plastik me 2 nivele TORINO

Torino 2 nivele është këndi ideal për fëmijën tuaj, që të ketë një hapsire për të studiuar botën përreth dhe për të luajtur atje. Modeli plotëson të gjitha kushtet për praktikën dhe rehatinë që mund të dëshironi. Shtrati ka dy nivele të veçanta – për gjumë dhe lojë. Eshte lehtesisht i transportueshem cka e ben krevatin ideal per pushime .

SKU: 1008046 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.