Karrige djep elektrik Tango

Relaksi elektrik Tango eshte produkti i preferuar i klienteve te Lorelli per ti ofruar sigurine dhe qetesine e duhur femijeve.

Tango punon me korent ose me bateri.

Ka disa nivele shpejtesi te tundjes, melodi te ndryshueshme si dhe timer per kohen qe doni te jete ne pune.

Mbulesa eshte e pajisur me 5 pika sigurie me ane te rripave dhe mund te hiqet lehte per tu lare.

Rripi me lodra e mban femijen te argetuar.

SKU: 1009007 Kategori: , Etiketa: , , ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.