Karrige ushqimi per femije Party

Party vjen me dizenjo dhe lodra muzikore argetuese per te ndihmuar femijen tuaj te shijoj ushqimin.

Party ka copen PVC e cila mundeson pastrim te lehte dhe vend special per gotat dhe shishet. Ka dhe rripa sigurie me 5 pika per vogelushin tuaj.

Party ka disa nivele qendrimi dhe mbeshtetese kurrizi.

Modeli ka opsionin e lehte per tu hapur dhe mbyllur.

Paloset mjaftueshem per ta vendosur mbrapa deres ose ne dollap.

 

SKU: 1010008 Kategori: Etiketa: , ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.