Karrige ushqimi per femije APPETITO

Lëkura eko ofron rehati më të madhe dhe pastrim të lehtë, 4 rrota për lëvizje të lehtë / me frena / kosh aksesor për shishe ose gota. Rrip sigurie me 5 pika, 2 tabaka / tabaka e sipërme e heqshme / tabaka e përparme mund të montohet në këmbët e pasme të karriges së lartë, mbështetëse këmbësh me shumë pozicione, jastëk tepër i butë, rregullim i mbështetëses në 3 pozicione / shtrirje / rregullim i lartësisë së sediljes, 7- Rregullimi i pozicionit të tabakasë lehtësisht i palosshëm dhe i hapur, 3 ngjyra janë të disponueshme

SKU: 1010040 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.