Karrige ushqimi per femije GUSTO

Kjo karrige ushqimi ka të gjitha tiparet e një produkti me cilësi të lartë. Veshje e saj PVC garanton mirëmbajtjen dhe pastrimin e lehtë të mbështetëses dhe të sediljes. Tabakaja e sipërme me pozicione ka vend për gote dhe shishe duke kontribuar kështu në prakticitetin e produktit. Për më tepër, kjo tabaka mund të hiqet gje që lejon përdorimin e karrigeve të larta nga fëmijët e rritur, si dhe, ose duke e kthyer karrigen e lartë nga një karrige ushqimi në një vend per të luajtur. Praktika e padyshimtë e produktit përfundon me opsionin për të rregulluar tabakane, mbështetësin dhe sediljen, duke zgjatur jetëgjatësinë e produktit dhe duke siguruar rehati për fëmijët në përdorim. Nevoja për siguri gjate ushqimit është e ofruar nga rripat e sigurisë, ndërsa palosja dhe shpalosja e lehtë dhe rrotat janë përfitime të padiskutueshme për prindërit. Karrigia e ushqimit ofrohet në ngjyra të freskëta, të zbukuruara me printime zbavitëse.

SKU: 1010036 Kategori:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.